Leoparddrengens
Public Key

fredag den 4. marts 2011, kl. 09.25

Fucking fastelavn

Jeg hader fastelavn!

Altså ikke konceptet - jeg synes det er helt fint & storartet med udklædning. Naturligvis, har jeg nær sagt - for som superhelt er jeg jo nødt til at iføre mig kostume i tide og utide, og så synes jeg egentligt det er meget godt at andre også får muligheden indimellem - så de kan vide lidt om hvad det går ud på.

Men fastelavn.... hvorfor skal det ligge midt i venteren, altså?! Når ungerne kommer i skole, kan det endda gå an. Der er som regel en gymnastiksal, der kan bruges til det der tøndeslagning. Men i børnehave skal de stå i minusgrader iført tyldskørt og filtbukser - det er så freaking langt ude.

Endnu engang er det jo på grund af kirken at fastelavn ligger hvor den gør - og i Sydeuropa har det vel heller ikke været så galt, dengang man begyndte på det.

Men kan vi ikke få løsrevet den tradition? Der er jo for pokker alligevel ikke nogen der faster... så hvad med at flytte den til maj eller september, for eksempel...

Og hvilken minister er det egentlig man skal punke for at det kan blive en realitet?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: