Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 7. december 2010, kl. 10.28

Julian Assange: International Man of Mystery

Eller er det The Spy Who Shagged Me?

Han er svær at blive klog på, og hvor jeg til tider har en del sympati for WikiLeaks, synes jeg også de (han?) går for langt indimellem. Og at det til tider virker mere som om promovering af WikiLeaks er formålet, end det at afsløre beskidte hemmeligheder.

Men at der sker interessante ting omkring ham, er svært at komme udenom. Som for eksempel på hans seneste ophold i Sverige, hvor han på en uge tilsyneladende har shagged sig igennem halvdelen af den kvindelige svenske befolkning. Det kunne man jo godt blive lidt misundelig på, hvis det ikke var fordi han ikke styrede uden om et par vagina dentata'er...

Okay, jeg skal ærligt indrømme at jeg jo ikke ved noget om hvad han har bedrevet, og derfor burde jeg nok ikke blande mig i voldtægsanklager. Men hele sagskomplekset er lidt svært at tage alvorligt - især når man læser om at den ene "voldtægtsanklage" tilsyneladende i sin essens går på, at der er gået hul på et kondom. Æh? Og når den angiveligt forurettede så iøvrigt betegner sig som feminist og abortmodstander - så forekommer det altså - lidt bizart. Og når man så tillægger de internationale efterretningsaspekter...?

Nåmen - jeg ved som bekendt intet om sagen, udover hvad der kommer i pressen. Men det slog mig, da jeg læste artiklen i går, at det er lidt svært at bedømme om Julian Assange i virkeligheden er en virkeliggørelse af Austin Powers? Eller om Mike Myers bare venter på, at Julian Assanges liv skal på det hvide lærred?

Sært er det ihvertfald!


[Opdatering]: Jeg synes lige jeg vil understrege, at dette indlæg er skrevet før han i dag meldte sig selv - ikke at det som sådan gør nogen forskel, men indlæggetvar altså ikke inspireret af det.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

6 kommentarer:

Not so Perfect sagde ...

Man skal nok altid holde sig for øje, at Sverige har en helt særligt og militant feministisk tilgang til alting. Voldtægt er selvfølgeligt overhoved ikke okay, men de beskyldninger, jeg har læst om, lyder altså noget fishy..

Blandt andet er han sigtet for "at bruge sin kropsvægt til at holde kvinden nede på en seksuel måde".. så er jeg godt nok også blevet voldtaget en gang eller to. ;-)

http://politiken.dk/udland/faktaudland/ECE1136388/sigtelserne-mod-assange/

Leoparddrengen sagde ...

Ja, man skal godtnok passe på hvad man foretager sig, derovre (lissom i Israel, iøvrigt).

Jeg kan faktisk ikke helt se, hvordan man skal gebærde sig derovre, hvis sex kommer på tale - og man vil sikre sig ikke efterfølgende at blive anklaget for overgreb.

Men det må vel være noget med at begge parter har en advokat med på sidelinien, og forhandler en kontrakt på plads om hvad der er tilladt, og hvad der er forbudt. Og advokaterne så iøvrigt også er med på sidelinien under selve akten, for at sikre at man ikke uforvarende kommer til at overtræde noget.

Not so Perfect sagde ...

Det lyder ikke særligt frækt.. med mindre man tænder på role-playing og exhibitionisme? And who am I to judge.

Leoparddrengen sagde ...

Nu er jeg jo ret meget til rollespil - godtnok ikke så meget i sengen, hvor jeg bare er mig selv, halvt menneske, halvt leopard - og exhibitionist er der nogen der tror jeg er. Men jeg synes nu heller ikke det lyder som et drømmescenarie.

(Jeg vil dog ikke udelukke at det kunne fungere i en sær pornofilm. Men indenfor det område skal man også passe på at udelukke nogetsomhelst.)

Not so Perfect sagde ...

Jeg gad godt se den leoparddragt.. findes der ikke billeder? ;-)

Leoparddrengen sagde ...

Jo, da. (Og derfra kan du bruge label billeder til at finde nogle af de nye dragter.