Leoparddrengens
Public Key

fredag den 28. november 2008, kl. 22.32

Leoparddrengen - Begyndelsen


Der er faktisk en grund til denne blog hedder hvad den gør - for det første lyder det som en historie, som kunne have kørt i Fantomet. Men det er ikke den egentlige årsag.

For længe, længe siden begyndte jeg at gå i byen; det udartede sig til at være en serie af stunts eller happenings, sådan føltes det ihvertfald for mig. Jeg endte op med at bo sammen med en sambo i 3 år; og hun og jeg fungerede på mange måder som soulmates - og det accelererede. Jeg boede en overgang stort set på Floss; hvis jeg ikke var der var jeg på Krasna (ihvertfald efter Umatic lukkede, og jeg altså ikke var der).

Men my thing var, at jeg klædte mig i ting de færreste turde; fede ting, hvis jeg absolut selv skal sige det, men altså noget der ikke er mange der vil ses i. Min sambo skal have en del credit for at finde tingene (er dog stadig lidt sur over at det grønne sæt skulle lide sådan en krank skæbne, det havde det ikke fortjent!).

Men, Leoparddresset fandt jeg selv - oprindeligt var købet af overdelen til min mor, på hendes fødselsdag; kom så til at prøve den selv, og blev forelsket i den; så jeg endte med at købe underdelen til mig selv også, og give min mor en anden overdel.

Anyways, alting har en ende, også denne periode. Nok meget sundt. Og jeg kom i forhold, fik børn med videre. Lang tid gik - og jeg skal bestemt ikke tale ned om forholdet eller det der kom ud af det, det er blot ikke det dette indlæg handler om.

For denne periode havde også en ende, og jeg finder nu at jeg igen har mulighed for at gå i byen - på en anden og noget mere disciplineret måde end før; jeg ender ikke med at bo i byen.

Men min lyst til at være lidt udenfor er åbenbart den samme - så da jeg i et klædeskab opdagede alle mine weird kostumer, som min ex åbenbart havde valgt at gemme længst muligt bort, var det en glædelig oplevelse. Og ikke længe efter var jeg igen iført leoparddresset for første gang i mange, mange år.

Det er ikke det eneste underlige jeg går i byen i - men det er nok det mest opsigtsvækkende. Og er for mig på mange måder symbolsk.

Så derfor titlen, som en anden fugl Fønix: Leoparddrengen Vender Tilbage.

Well, men grunden til denne lange smøre, er at jeg har fået fat i nogle billeder af hvordan jeg så ud dengang. Der er et tredje, men i første omgang kun de to - det sidste billede vil jeg have tilladelse af en "involveret" før jeg bringer.

Sic transit gloria mundi.

(fortsættes her)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

6 kommentarer:

spunky sagde ...

jeg kom lige ved et tilfælde ind på det her indlæg ... er det dig på billedet???

Ps. jeg arbejdede på U-matic og Kras i perioden 1986-1992

Leoparddrengen sagde ...

Jo, det er skam mig.

Tja, så kender vi jo nok hinanden, eller du har ihvertfald nok langet mig guldøl i høje glas. Jeg husker dog nok mest pigerne derfra, hvis jeg skal være ærlig ;)

spunky sagde ...

du er ikke opvokset på Østerbro vel???

Leoparddrengen sagde ...

Æh, jo, også det...

spunky sagde ...

I think we know each other from way back!

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det kunne jo nok godt lyde sådan - selvom du vist har noget mere idé om det end jeg. Men du kan jo eventuelt droppe en mail, hvis du vil nærmere ind på hvordan... ;)