Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 9. december 2010, kl. 19.51

Aktuelt anbefales

Den opmærksomme læser vil muligvis have opdaget, at jeg har indført en rubrik øverst til højre, med titlen Aktuelt Anbefales (især). Hvor jeg på den mest selvglade form linker til egne indlæg.

Det er noget jeg har indført, fordi jeg jo godt ved jeg har en høj udgivelsesfrekvens. Nogen synes sikkert for høj. Og derfor vil der uvægerligt være ting I, mine kære læsere, går glip af.

Og nogle gange ærgrer det mig - for eksempel da jeg i aftes lavede min seneste mad-satire, som jeg er ganske glad for. Og som jeg derfor tænkte - nu må jeg da hellere lade være at lave indlæg lidt tid, så folk får en chance for at læse den. Men det med at holde igen med indlæggene - det kan jeg ikke helt finde ud af.

TwinDog - den er tilbage!
Så nu fandt jeg på denne metode i stedet, hvor jeg kan gøre opmærksom på indlæg jeg særligt synes fortjener opmærksomhed i øjeblikket. Som regel vil det være relativt nye indlæg, men jeg vil også indimellem hive gamle indlæg frem. Som for eksempel nu, anmeldelsen af TwinDog'en - for det indlæg havde pludseligt fået en revival, så jeg. Så da jeg tidligere passerede Shell Huset holdt jeg øje med, om der skulle være reklamer for TwinDog - og det var der, ganske rigtigt. Den er ude igen. Og så kan man jo ligeså smede mens jernet er varmt.

Så medmindre du læser rub & stub af hvad jeg skriver, så prøv at holde øje med det felt. Det er ligesom de indlæg jeg selv føler særligt for, i øjeblikket.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: