Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 27. oktober 2010, kl. 22.00

Selvom man ikke har nogen venner...

...kan man vel godt få sig et par fjender (til)?

Kenneth Plummer har altid været lidt svær at blive klog på, synes jeg. Lidt glat i det. Og han har ikke haft nogen tydelig magtbase i det politiske spil, hvilket jo nok også har været hans styrke - det, sammen med hans villighed til at skære ind til benet i DR, efter tidligere tiders excesser.

Som især har ramt nyhedsformidlingen, som er blevet beskåret hårdere og hårdere. Det er selvfølgeligt ikke gået hen og blevet så slemt som i Berlusconi Italien, men når man ser DR1s programflade, med have/hus programmer mellem 20 og 21, og en (dødssyg) engelsk krimi kl 22 hver dag, bortset fra når der sendes Talent 2010 eller X-Faktor, så er det svært ikke at gøre sig nogle tanker.

I det hele taget har Plummer vist haft det svært med sin nyhedsredaktion, det er ofte kommet til kampe og konflikter. Som da han borttog dem muligheden for at gå dybere omkring TV2s lækagesag, ved at hemmeligholde den optagelse, som tilsyneladende kan opklare hele den historie.

Men mest af alt har han virket glat. Indtil altså den her famøse bog, for hvad er der lige gået galt for ham i den sag? Han må have været ganske panisk for hvad der kunne blive skrevet om hans privatliv, for at gå ind i sådan en informationsstudehandel, hvor han tilbyder fortrolige oplysninger mod at hemmeligholde hans (angivelige, ifølge Nyhederne til aften) mange bekendtskaber af modsat køn. Og gør det på bånd?!

Og så spæder op, ved at komme med udtalelser som må siges at være i høj grad injurierende - hvis han altså ikke kan bakke dem op, hvilket så tilgengæld vil vise at han har handlet meget mærkeligt som direktør - mod diverse tidligere chefer i nyhedsafdelingen. Det virker meget, meget syret. (Og Lisbeth Knudsen kan da godt sige nu, at hun ikke har tænkt sig at køre en injuriesag, men medmindre Plummer selv dementerer og undskylder meget hurtigt er hun nærmest nødt til det.)

Så manden uden magtbase og politiske venner - han har i høj grad fået sig nogle fjender. Han havde nok nogle af dem før, ellers er det da endnu mere mærkeligt, men nogle nye skal nok være kommet til.

Og det er da også til at mærke over hele det politiske spektrum, at der ikke er nogen der har tænkt sig at holde hånden under ham. Og hvorfor skulle man da også det....?

Medmindre Plummer da ringer til nogen, og advarer om, at optagelsen i lækagesagen jo kan blive lækket, hvis han ikke reddes. Desværre for ham tror jeg at det kort så småt er spillet ham af hænde (og hvis man vil være rigtig konspiratorisk kan man jo så overveje om sagen kommer nu, fordi den trumf alligevel ikke længere er noget værd....) - så hvis man godt kunne tænke sig et job som generaldirektør tror jeg såmænd godt man kan begynde at spidse blyanten nu, for der kan snart skrives ansøgning.

Men ham der Kurt Lassen (forfatteren)? Ham ville jeg da godt nok passe på med hvad jeg siger til, off eller on the record. Det undrer mig lidt at ingen er gået til den del af historien. [Opdatering]: Credit til TV2 Nyhederne, som med Divya Das i studiet netop konfronterede Kurt Lassen med hans mærkværdige opførsel, her til aften.

I øvrigt bemærkelsesværdigt hvordan der efterhånden kan dannes kæder af lækager?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

8 kommentarer:

spunky sagde ...

Manden er tidligere direktør i et legetøjsfirma ... det siger vist det hele!
jeg tror han har haft et hemmeligt crush på Barbie ...

han forsvarede hende da i hvert fald vildere end gallerne forsvarer deres landsby i Asterix. (her kunne og kan man virkelig snakke om at et angreb er det bedste forsvar)

spunky sagde ...

Outch .... jeg skal love for at han fik gjort i nælderne ...
nu er han fortid hos DR.

Leoparddrengen sagde ...

Ja - som jeg forventede.

Men jeg noterer mig, at han kun indrømmer at have dummet sig, ved overhovedet at udtale sig, han beklager sådan set ikke indholdet i hvad han har sagt. Sådan en jeg fortyder jeg bragte det på bane.

Hvis han ikke ender op med at beklage udtalelserne omkring Lisbeth Knudsen og Lars Vesterlykke, og deres påståede fifleri med regnskaberne, eller i det mindste siger at han ikke havde noget at have dem i, så tror jeg det ender med en injuriesag.

For det kan ingen af dem jo have hængende på sig i længden - og jeg må da sige, at jeg er svært nysgerrig efter at høre mere om den historie. Og hvis der ikke kommer en afkræftelse tror jeg da fuldt ud på den :)

Leoparddrengen sagde ...

Nå - det bliver bedre - nu har Plummer sendt en mail til Lars Vesterlykke, blandt andet med ordene:

Jeg har ikke læst ovennævnte bog, men hvis det fremgår af bogen, at jeg skulle beskylde dig for urent trav i forbindelse med økonomistyringen i dit direktørområde er dette naturligvis ikke rigtigt og jeg beklager meget.

Jeg har altid oplevet dig som en ærlig mand og har aldrig hørt om tvivlsomme forhold i dit direktørområde i DR.


At han ikke har sendt en lignende mail til Lisbeth Knudsen... kan man jo næsten ikke lade være at lægge noget i!

Hædr!

Leoparddrengen sagde ...

Nå - så kom den sidste undskyldning vist på plads - med hiv og sving.

spunky sagde ...

det hele virker lidt rodet og usammenhængende ... ik'???

Leoparddrengen sagde ...

Det kan man godt sige. Men sagen er vist nogenlunde lukket nu.

spunky sagde ...

næppe helt...
http://politiken.tv/nyheder/kultur/ECE1096758/vesterloekke-efter-plummer-undskyldning-det-er-groft/

ha ha ha fantastisk captcha
"verbawl"