Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 30. oktober 2010, kl. 22.03

Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaards nye strategi?

Nedenstående skrev jeg egentligt som et svar på en kommentar, til indlægget om Pia Kjærsgaards parabolskræk. Men syntes egentligt det fortjente særskilt indlæg:

Enig - også selvom man må tage i betragtning at Naser Khader selv har leveret sin kvote af utidige aprilsnar'er.

Jeg blev først særdeles overrasket over Pia K., som jo åbenbart i den grad gør alvor af sine udtalelser om, at det ikke længere blot handler om at bekæmpe islamister, men om at bekæmpe selve islam.

Overrasket, fordi er der noget konen ikke plejer at være, er det dum. Og det her virker umiddelbart ganske dumt.

Men ved nærmere ftertanke kan jeg ikke lade være at spekulere på, om det er den nye kurs - fordi hun er klar over at VK regringen alligevel er dødsdømt nu, og hun - da der ikke kan mønstres nogle flertal, som er afhængige af hende - under alle omstændigheder snart kommer uden for indflydelse. (Godtnok en tanke jeg lidt har været inde på før, i anden sammehæng.)

Og hun derfor går all in - med hvad der naturligvis har været partiets holdning altid, men som de har dækket med netop det nødvendige lag fernis.

Til glæde for kernevælgerne og folk omkring. Man skal jo evigt huske, at selvom regeringen går tilbage, går det til stadighed frem for DF.

Aldrig undervurdere Pia Kjærsgaard!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Husk iøvrigt hvordan Pia Kjærsgaard for få dage udfordrede Nyrup (og dermed med videre) på om hun var stueren eller ej. Og ganske kort efter går ud, og er mere rabiat end nogensinde.

Næppe et tilfælde, men et udslag af gennemtænkt strategi.

Anonym sagde ...

Interssante tanker. Du har ret; det ligner ikke Pia Kjærsgaard at komme med sådan et forslag.

Dit indlæg fik mig til at tænke på, at valgprognoserne altid viser, at DF får meget færre stemmer end de i virkeligheden gør. Mange tør ikke at indrømme, at de stemmer på dem. Og inde i valgboxen tror jeg desværre frygten overvinder flere, især ældre mennesker.

Jeg tror det er rigtigt, at vi skal være meget påpasselige med ikke, at undervurdere Dansk Folkeparti. Jeg tror næsten det er DFs største våben (ud over frygtspredning) - at folk griner af dem og ikke tager dem seriøst.

Leoparddrengen sagde ...

Do not underestimate the power of the Dark Side!