Leoparddrengens
Public Key

søndag den 24. oktober 2010, kl. 23.46

Der tog jeg så fejl - angående I, Robot

Jeg var jo på forhånd særdeles skeptisk overfor I, Robot - men jeg blev faktisk glædeligt overrasket. Det var langtfra det action-helvede forfilm havde givet indtryk af. Hvorfor man jo kan undre sig over de marteingsfolk der finder ud af, at traileren skal sættes sådan sammen. For de som har set filmen baseret på traileren har nok været skuffede.

Jeg blev selvfølgelig stadig irriteret over nogle ting, og Will Smiths hovedrolle var småirriterende, men slet ikke så galt som jeg havde frygtet. Og jeg kunne godt lide Bridget Moynahan's Susan Calvin.

Så - jo, den var jeg faktisk glad for at se. Fik helt lyst til at genlæse romanserierne.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: