Leoparddrengens
Public Key

mandag den 9. august 2010, kl. 11.32

Seriøst mange afbud

Nu er Per Stig Møller så kommet i søgelyset på grund af mange afbud til EU-møder. Om det er slemt eller ikke slemt med de afbud aner jeg faktisk ikke - jeg har mest mistanke om, at det er en bytter fra Lene Espersens støtter, på grund af tidligere lækager.

Som samtidig skal få det til at se ud som om Lene Espersen alligevel er flittig - eller ihvertfald ikke mere doven end hendes forgænger.

Men Per Stig er jo også konservativ - og så må Henriette Kjær ud og forsvare ham. Og som fortsættelse af tidligere saglig sprogbrug, så kalder hun hans afbud for seriøse.

Og der er det altså kæden springer af for mig - og forhåbentligt rigtigt mange andre. For det første synes jeg ikke ordet seriøse er synderligt heldigt. For det giver ikke nødvendigvis den positive vinkling hun gerne vil have: han havde mange seriøse afbud bliver meget hurtigt vendt om til han havde seriøst mange afbud.

Men værst af alt: når Henriette Kjær forsvarer Per Stig Møller i denne situation flyver det med lort i alle retninger, som alt sammen på magisk vis rammer hendes partiformand på munthe+simonsen spadseredragten.

For hvis man endeligt tager det seriøse... øh... seriøst, så tænker man (jeg): "Okay, Per Stig var så seriøs i sine afbud. I modsætning til hvem?"

Og der er det så Lene Espersen står med lortepletter overalt på det fine tøj igen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

spunky sagde ...

hæ hæ hæ ... ja mudderkastning det kan de finde ud af ... men det kniber lidt med det relevante politiske stof, hvilket kan undre en, når man tænker på landets (patientens) samlede forfatning ... patienten har stadig feber, omend den er aftagende, men den kan hurtigt stige igen!

og som det forkromede overblik siger "word"!

Etstykkemedlis sagde ...

det de sagde..