Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 12. august 2010, kl. 22.39

Polterabend for Viderekomne

Jeg opdager lige at TV2 sender denne film kl 23:40 i aften. Og det er godt nok et blast from the past.

Jeg kan huske engang, hvor en af mine venner i 90'erne fremhævede Tom Hanks som stor skuespiller - det var sådan efter Forrest Gump og lignende, og jeg måtte sige, at han altså ikke altid havde haft de helt oscarvindende roller...

Da var det nok blandt andet hans hovedrolle i denne film - Polterabend for Viderekomne / Bachelor Party - som ungkarlen der ikke rigtigt kan finde ud af at skulle giftes, med en del venner der heller ikke kan finde ud af det, nogle stoffer, noget psykofarmaka, en tåbelig brud in spe, med tåbelige veninder og tåbelig mor; og ikke mindst en stripper og et æsel - jeg tænkte på.

Jeg ser lidt den film som inkarnationen af B-film. Også i dag.

Og jeg så den med (lidt) skam at melde flere gange, da den gik i Cinema 1-8 (hvor der nu er Rosie McGees - vist; ihvertfald ved siden af Burger King) i meget lang tid. Første gang fordi jeg var teenager og en periode havde for meget tid. Anden gang af samme grunde som første - og så var der den scene med æslet og stripperen, som jeg ikke helt kunne få ud af hovedet. Og der var jo ikke sådan instant gensyn på nettet som i dag.

Så, ja - hvis man har lyst til at se en film, der fik hormonerne til at småsyde hos en teenagedreng i 1984, så er der mulighed i aften. Men forvent ikke den store kunst.

(En anden Tom Hanks film fra 1984 er Splash!, med Darryl Hannah som nøgen havfrue. Den gik også i Cinema 1-8. Den så jeg også. Men den er bortset fra det langt dårligere end Bachelor Party!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: