Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 12. august 2010, kl. 21.56

Sagligt og seriøst

Som jeg på det seneste har været inde på et par gange, har de Konservatives gruppeordfører, Henriette Kjær, i den danske politiske debat sagnet saglighed og seriøsitet, egenskaber hun vist kun har kunnet finde ved indlæg fra medlemmer af hendes egen folketingsgruppe.

Så når Nicolaj Bang, hvis højeste udmærkelse hos de konservative vist er, at være (eller have været, er ikke sikker)  formand for Konservative Studerende, nu får ros på Facebook af Henriette Kjær, for at komme med et fornuftigt indlæg i debatten - så må vi vel tro på at hun mener at det er udtryk for samme mål af saglighed og seriøsitet, som hun ellers føler mangler i den politiske debat?

Personligt har jeg svært ved at synes det virker særligt seriøst eller sagligt. Jeg ville snarere karakteriserer det som studentikost smådumt (dog med god brug af traditionelle virkemidler, som de Konservative også brugte i 20'erne og 30'erne). Men hvad ved jeg da også om den slags - jeg er jo ikke Konservativ - så jeg forstår mig vist ikke på saglighed og seriøsitet:


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Målløs. Jeg er målløs.