Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 11. august 2010, kl. 20.44

LiveBlog direkte fra Catwalken

Ja, det er et eksperiment - for første gang i dansk - og vist international - modehistorie, bliver der blogget direkte fra catwalken. Og altså ikke fra tilskuerrækkerne - men fra den skridtende model!

Og jeg kan jo ikke holde det hemmeligt længere, da det jo skal til at være nu. Igen slår jeg mit navn som modeorakel fast, jeg ejer Copenhagen Fashion Week - modellen der skal gå catwalk og blogge samtidig er ingen ringere end - jeres allesammens Leoparddreng. Synes det er en rigtig god demokratisering af moden, nu kan I lissom allesammen føle jer i modellens sted, også selvom I ikke ser så godt ud som os.

Jeg er iført en stram og smagfuld Leopard-heldragt i ren silke, men I kan nok se billeder af det i aviserne i morgen, eller søg på nettet. Så ikke mere indledning, må til at gøre mig klar, Janine som er før mig skal til at gå ind.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

spunky sagde ...

synes godt om!

spunky sagde ...

det er altså meget cool lavet...
er det et script?

Leoparddrengen sagde ...

Takker :)

Og, ja, det er lavet som script. Ikke at man ser meget på siden (hvis man kigger i sourcen), jeg har pakket det hele ind i ét funktionskald.

spunky sagde ...

ja der er jeg allerede stået af ... det der forstår jeg slet ikke noget af

Leoparddrengen sagde ...

Så skal jeg nok lade være at gå i detaljer :)