Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 22. maj 2010, kl. 22.54

Shakira nøgen

Efterhånden som hits på mit waka waka-indlæg bliver flere og flere, bliver min SEO-konsulent også mere og mere pågående: Du må skrive noget om Shakira nøgen! skriger han. Shakira nude, Shakira naked, Shakira topless! Du skal gøre det!

Problemet er, der er ikke så meget at skrive. Jeg mener, vi har jo allesammen set Shakira - og for det meste er hun relativt afklædt, men aldrig nøgen. Og jeg har ikke kunnet finde andet.

Så jeg tror vi klarer os bedst med denne første video jeg så med hende - og som jeg også stadig synes er hendes bedste nummer:


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Morfar sagde ...

Leo du bliver millionær af det der google noget.

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er også hvad min SEO-konsulent bliver ved at påstå. Indtil videre synes jeg nu det er så som så med millionerne... (men under alle omstændigheder kan det altid være ganske sjovt at følge, med GA, hvad der giver hits.)