Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 22. maj 2010, kl. 15.08

Det blev de sgu lidt sure over

Meget grøndlandsk udseende Lisa Renee
I næste måned afholdes skønhedskonkurrencen Miss Civilization of the World i Tyrkiet. Latterligt navn, men lad det nu ligge.

Der skulle jo så også være en grønlandsk repræsentant, hvilket modelmanager Peter Hadward er blevet bedt om at finde. Men han har åbenbart travlt - ihvertfald blev det lidt uoverskueligt det der med en grønlandsk model, så istedet har han fundet en blond dansk kvinde, Lisa Renee Winther Kristensen. Som aldrig har været på Grønland, men glæder sig til at repræsentere et smukt land.

Som Peter Hadward, med uimodsigelig logik udtaler: Derfor valgte vi en dansk pige, da vi ved, at Grønland er en del af Danmark.

Mærkeligt nok er de blevet sure over det, deroppe i Grønland, Kallalit Nunat. De føler sig vist forbigået, eller noget. Det kan man jo ikke forstå?!

Billede fra Christian Grüner.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

Kenni sagde ...

Kunne de ikke bare have brugt Julie? For hun er jo lidt af en hybrid i mellem den danske og grønlandske kultur.

Leoparddrengen sagde ...

Det må han have haft for travlt til at tænke på, ham der Hadward. Eller også var det ikke lige noget for hende.

Christian Grüner sagde ...

Hej, husk nu ophavsretten når du stjæler et billede som det i artiklen. Skriv "chttp://christiangruner.com/ på som credtis, så slipper du for en faktura.

Leoparddrengen sagde ...

@Christian

Done - har tilføjet link til dig nederst i indlægget - hvis du gerne vil have det til at stå anderledes, siger du bare. (Du skriver så chttp - jeg går ud fra det er en slåfejl? Hvis det er en eller anden speciel protokol må du meget gerne rette mig.)

kyllyan sagde ...

Og kaeft hvor ser hun muggen ud. Hm.