Leoparddrengens
Public Key

fredag den 21. maj 2010, kl. 20.51

Ingen kan være sikre på at gå fri

Siger integrationsordfører Karsten Lauritzen fra Venstre, om de kommende spare- og nedskæringstiltag. Og det er vist gået op for de fleste.

Hvad han ikke siger er, at nogen kan være helt sikre på at blive ramt - nemlig indvandrere og 3. verdenslande. Hvilket står klart, både med regeringens oprindelige forslag, og med Dansk Folkeparti typiske udmeldinger: gebyrer på opholdstilladelser og visa, fjernelse af børnecheck for børn udover tredje, samt nedskæringer i en hel families overførselsindkomster, hvis et enkelt medlem ikke gør som DF synes de skal. (Hvordan de så lige vil definere en familie i den forbindelse skal blive interessant at se.)

Typiske DF forslag, men nogle som nu højst sandsynligt kommer igennem. For sådan hænger solidariteten jo efterhånden sammen i dette land - og VKO bruger ordet uden blusel - des svagere stillet du er, des mere kan du betale. Så middelklassen kan gå fri, og blive ved at være stemmekvæg.

Jeg synes det er trist at opleve, hvordan et sprog på den måde kan blive voldtaget. Men godt at forhåbentligt snart er forbi - krukken er gået for længe til vands.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: