Leoparddrengens
Public Key

mandag den 17. maj 2010, kl. 09.48

Blogger: Nu med (ordentligt) Preview

Det vil sige, man får det foreløbig kun hvis man bruger Blogger-in-draft versionen (som jeg tidligere har skrevet hvordan man bruger).

Men altså - Vis Eksempel / Preview knappen har jo før smækket teksten op i et lille vindue, hvor ikke al formatering med videre var som i det endelige output. Så det blev ikke ret meget som det man der så - især hvis man laver noget fancy html kan det være meget generende.

Men nu... tada... vises previewet i en separat html-side, præcis som det kommer til at se ud på bloggen. Sådan som det bør være! Og måske man så nu kan vænne sig til at bruge det, og undgå alle de der rettelser man skal lave, efter at have trykket på Udgiv Indlæg-knappen?

Oplysning givet videre - man kan læse mere på Blogger-in-draft bloggen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

hvordan får du dine ads til at åbne i nye vinduer?

Mine åbner altid i samme.

Leoparddrengen sagde ...

Det har jeg vist ikke gjort noget for - tror nok at mine som regel også åbner i samme? (Nu trykker jeg jo ikke meget rundt i dem, vil nødig have at de flinke Google folk bliver sur på mig...)

Men man kan måske tænkes sig, at det er noget folk kan gøre når de opretter deres AdWords reklamer - kan sige at den skal åbne i eget vindue?

Så nogen gør, og nogen ikke gør? Du er velkommen til at eksperimentere lidt, for at se om det gælder alle, eller kun nogle :)