Leoparddrengens
Public Key

fredag den 21. maj 2010, kl. 22.43

Denne weekends udskejelser

Jeg går ud om et par timer, som leoparden. Og håber nogle af de sædvanlige steder er interessante i aften (Amigo, eventuelt Ideal). Men på søndag skal jeg til familiepinsefrokost, og henter unger tidligt, for at gå til Middelaldermarked - så imorgen skal jeg ingen steder!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

M sagde ...

Er det Valbyparken i indta'r i ridderkostumer? Håber Amigo er smækfyldt med oplevelser i nat!!!

Leoparddrengen sagde ...

Tak! Og, ja til Valbyparken. Jeg tror nu ikke vi er synderligt ridderligformerede, desværre. (Og det kræver også, at jeg kommer i tid til at hente billetter på posthus imorgen?!)

Kenni sagde ...

Det lyder som en rigtig god weekend med lidt blandede fornøjelser. Min står i tegnet med arbejdet. Søndag eftermiddag gør jeg en undtagelse og tager min bedre halvdel med ind i biffen og ser Robin Hood og hans lystige svende tage fra de rige og give til de fattige.

Leoparddrengen sagde ...

Efter hvad jeg har forstået fra anmeldelser, er det vist så som så med de lystige svende - de er vist ret alvorlige.

Men god fornøjelse - og husk, ligemeget hvad filmen og mytologien siger, Richard I Løvehjerte var et af de største svin som levede i sidste årtusinde!