Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 15. maj 2010, kl. 23.15

Diplomacy, forår 1903

Et år er gået siden sidst. Alt går efter planen, da Rusland åbenbart har opgivet ævret. Jeg (Tyskland) er rykket ind i Warszawa, og tager Moskva i dette forår.

Jeg har aftalt med England at jeg giver Moskva fra mig i foråret 1904 - men jeg er ikke helt sikker på jeg lever op til den aftale. Den er der udelukkende for at sikre freden imellem os, og hans mening er så jeg skal gå på Østrig-Ungarn, mens han går mod Ottomanerne mod syd.

Frankrig har jeg ikke kunnet få en entydig garanti fra for det kommende år, så jeg har været nødt til at opruste på min vestfront, men det regner jeg så også med vil sikre freden dér. Bare lidt trist at vi skal bruge resourcer på det. (Allerhelst så jeg at han gik på England, men det er der vist desværre ikke meget håb for.)

Jeg tror (og håber) at 1903 bliver endnu et fredeligt år for mit vedkommende, med stille ekspansion - men 1904 kommer der til at ske noget, på den ene eller den anden måde. Tiden vil vise hvad.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: