Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 16. marts 2010, kl. 22.33

Jatak, Chef

Der var premiere på TV2s nye kokke-reality ting, Helvedes Køkken, her til aften.

Og det skal jeg såmænd nok blive bidt af. Jeg kan vist meget godt lide de der koleriske kokke, har også meget godt kunnet lide Gordon Ramsays restaurantfrustrationer.

Jeg er så ret meget en novice i forhold til de der stemme-hjem programmer; altså ikke helt, jeg har da set et par afsnit af Big Brother da det startede, og vist også et afsnit af Robinson eller to. Og det er såmænd ikke fordi jeg skal spille hellig, men jeg har bare ofte ikke haft adgang til de kanaler det blev sendt på (fordi jeg har fravalgt dem på et overordnet plan).

Men sidste forår blev jeg jo ret bidt af Min Italienske Drøm - det var så også reality & hjemsendelses TV med et intelligent tvist.

Men altså: jeg tror som sagt nok jeg skal blive hooked på det her. For der er lagt op til at de kan blive rigtig hårde ved hinanden - og hvis der kommer en decideret ond stemning, og adrenalinen kommer op og pumpe, skal det nok blive sjovt.

Jeg synes så det er lidt synd de kører drengene mod pigerne, men mon ikke også der bliver blandet rundt på det henad vejen? Og så synes jeg altså ham overchef-kokken, Wassim Hallal, er en anelse svær at tage alvorligt, med en ret høj stemme og århusiansk dialekt. Ikke helt så galt som det ville være i falset på fynsk, men derhenad. Og eftersom der er lagt op til han i den grad skal frygtes, gør det det lidt svært.

Men hvad - det skal nok gå.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: