Leoparddrengens
Public Key

søndag den 14. marts 2010, kl. 14.48

De kalder det en tragedie

En mand på 80 ringer til politiet, fortæller dem at de snart kan finde to døde på han og hans kones bopæl. Derefter skyder han sin svært kræftsyge kone, og efterfølgende sig selv.

Politiken kalder det en tragedie. Jeg synes det er smukt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Jens B. Rasmussen sagde ...

helt enig og det vidner om stor og dyb kærlighed mellem to mennesker. Jeg kan slet ikke forestille mig hvor svært det må være at skulle trykke på aftrækkeren og vide at man slår det mennesker ihjel man elsker over alt på jorden ....

Leoparddrengen sagde ...

Nej, og det er vel også kun tanken om selv at følge efter kort efter, der har gjort det overkommeligt.

Jeg kender ikke omstændigheder nærmere end det jeg refererer, men jeg synes det giver et billede af 2 mennesker som elskede hinanden højt til det sidste. Og det har jeg svært ved at se som en tragedie.

(Havde de været for eksempel omkring de 30, var det selvfølgelig nok en anden historie.)

Louise Kristensen sagde ...

Hvor er jeg glad for at I siger det. jeg tænkte netop det samme, da jeg læste det. Her er et smukt eksempel på det at tage retten til eget liv, og død, i egne hænder. Alternativet til den beslutning var muligvis et grimt sygdomsforløb og en stor sorg efterfølgende, til hvilken manden sikkert ville blive tilbudt diverse antidepressiva, hvis man kender systemet ret. Respekt for beslutningen og den, som Jens siger, utroligt svære handling.