Leoparddrengens
Public Key

fredag den 19. marts 2010, kl. 12.34

That's pathetic

En musik-producer, og efter eget udsagn, tidligere kæreste med Lady Gaga, har fundet på at sagsøge hende for $ 30 millioner. For han mener ikke han har fået hvad der tilkom ham, efter de slog op.

Hvis jeg var ham - ville jeg altså, som mand, føle mig ret ynkelig med den historie han kommer væltende med i sit søgsmål.

Blandt andet påstår han, at det var ham der fandt på navnet, Lady Gaga. Eller det vil sige, det var det ikke helt. Historien han mener skulle berettige ham til de mange millioner er:
Da Fusari en dag skrev en sms til Germanotta [Lady Gaga. lpd] under navnet "Radio Ga Ga" rettede stavekontrollen på hans telefon "Radio" til "Lady". Germanotta elskede det og "Lady Gaga" kom til verden, skriver Fusaris advokater i søgsmålet.
Ok, så han fandt ikke på en skid, han sendte en fejl. Og Lady Gaga opdagede at fejlen kunne bruges? Hmmm.... Hvis der er nogen, der udfra den historie, skulle have ret til en del af kagen, ville det da være Nokia (eller hvem der nu har leveret stavekontrollen i den ukendte).

Og det kommer såmænd også nok - at de også vil have del af kagen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: