Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 16. marts 2010, kl. 11.53

Hvad blev der egentlig af Oliver North

Kender I det, når man pludselig kommer i tanker om et navn, kendt fra medierne, som det er uhyre længe siden man har hørt noget til. Og man så spekulerer på hvad han/hun mon laver i dag?

Det vil jeg gøre til en ny serie, at undersøge - for det sker ind i mellem for mig.

Oliver North som vi husker ham
Dagens hovedperson er Marine Lt. Colonel* Oliver North. Som sidst i Reagans regeringsperiode blev kendt, sammen med den mindre karismatiske John Poindexter, da han vidnede i Iran-Contra skandalen. (Som handlede om, at CIA havde solgt våben til Iran, og brugt pengene til at støtte Contra'erne i Nicaragua, oprørere imod det lovligt valgte Sandinistiske styre. Nicaragua var et land, som Reagan holdt ca lige så meget af, som Bush holdt af Irak.)

Well, i den periode tronede Oliver North dagligt frem på skærmen, og fortalte om deres tvivlsomme dispositioner, og ikke mindst deres cover-up, da historien begyndte at rulle. Det var første gang jeg hørte om makulatorer og shredding - og det var noget de gjorde i stor stil, det der shredding.

Men hvad laver han så i dag? Jo, han har åbenbart sit eget magasin på Fox News, War Stories with Oliver North. Og det kunne man jo have sagt sig selv. Faktisk en lidt for kedelig udgang på historien - næsten noget jeg selv kunnet have fundet på.

Men så blev det ihvertfald opklaret.

* Det var ihvertfald hans rang, da han var i søgelyset. Og jeg gætter på han ikke steg så meget i graderne efterfølgende.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

I dont seem to recall that incident og det skal du så gange med 195.

utroligt at han slap afsted med det.

Leoparddrengen sagde ...

Tja, det fungerede jo også for Viggo Fischer ifbm Tamil-sagen - han nøjedes vist dog med 107 gange. Men er såvidt jeg ved stadig aktiv i politik.

Man kan godt forstå hvis Grethe Fenger Møller er en anelse bitter over den historie... (hun er så idag fuldmægtig i socialministeriet, ifølge Wikipedia.)