Leoparddrengens
Public Key

mandag den 28. december 2009, kl. 20.05

Men for pokker da!

Jeg var jo spændt på at høre hvad min far og min søste syntes om Avatar - som de jo skulle se i eftermiddag.

Men, men, men.... det er åbenbart ikke rigtig gået op for min far at den vises i to versioner,  både 2D og 3D - selvom jeg havde instrueret ham i, at han naturligvis skulle sørge for at se den i 3D. Så han havde naturligvis fået billetter til en 2D forestilling. Og det var jo ligesom ikke helt det samme (selvom i hvertfald min søster var begejstret for filmen).

I det hele taget fatter jeg ikke bare hvorfor han ikke køber billetter i Imperial, som er den nærmeste biograf for ham?!

Nogle gange har jeg altså rigtig meget lyst til at få en anden familie!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: