Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 31. december 2009, kl. 20.57

Pinligt ædru

Ja, i aften føles det sgu lidt pinligt at være ufuld - selv månen er fuld & delvis formørket.

Men min del af festivitasen er vist overstået. Har været forbi ex, set dronningens nytårstale, set ungerne spille spil, været forbi min far, været tilbage ved unger og gået tur ved søen med den ældste og set det flyverværkeri (som den yngste siger) der var dér, og set at der ganske rigtigt var taget en bid af månen.

Og nu er jeg så gået hjem og varmer mine tæer - jeg advarer jer, det er en nat for forfrysninger og ulykker - og det læser I alligevel først i morgen - og iøvrigt perfekt til nytår, og hvor ville jeg gerne være ude i den, og kysse med søde fulde piger.

Er det ok at føle det er bare lidt synd for én i aften?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Mikkel Friis Lassen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.