Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 30. december 2009, kl. 11.51

Gruer efterhånden for Nytårsaften...

... og det plejer ellers at være en aften og nat jeg ser frem til. En nat hvor Leoparddrenge ofte er i høj kurs.

Men det sidste halvandet døgn har jeg haft det ganske ad helvede til, med ubestemmelig feber - det kom naturligvis så snart ungerne var væk og jeg kunne slappe af. Så troede jeg egentlig den var væk i nat, da jeg ganske vist ikke kunne sove efter at have læst en bog færdig (lidt mere derom i senere indlæg), men hvor jeg følte mig relativt frisk.

Indtil jeg vågnede i morges med for lidt søvn - har det ganske forfærdeligt, og nu også med godt med snot.

Så lige nu føler jeg det meget iffy om jeg overhovedet går nogen steder i morgen. Og - hvis jeg stadig har det sådan, men ikke kan holde mig væk - om jeg ikke gør det mere anonym end sædvanlig. Jeg har trods alt visse standarder at leve op til. Og en forkølet leopard med problemer med balance og snot er lidt under hvad jeg plejer at gå efter.

Måske jeg bare skulle gå i gang med at fylde mig med gin eller vodka? Det virker nogen gange. Nå, nej, skal passe børn i aften.

Nå. Må vel bare hoppe på en bedring.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: