Leoparddrengens
Public Key

fredag den 1. januar 2010, kl. 23.14

En helt hæderlig dag

Jeg kom alligevel ud og se flyverværkeri i nat, med den ældste. Sidenhen læste jeg det meste af natten - og lidt til og lidt til - kunne ikke sove.

Først da morgengråheden begyndte at titte frem faldt jeg i søvn. Og vågnede da nattegråheden begyndte at sætte ind i eftermiddag. Læste så bogen jeg var i gang med færdig.

Og har siden følt mig forbavsende frisk - så det er bestemt et fremskridt. Nu har jeg så hygget mig med Die Hard 4.0, og den kan jo godt få én i godt humør.

Jeg har jo ellers fået læst nogle bøger i disse dage, som der også kommer anmeldelser af i løbet af de næste dage. Men det har også gjort at jeg har fundet på at tilmelde mig Amazons program, hvor jeg kan linke til de bøger jeg anbefaler, og hvis I kære læsere, så følger linket og køber bogen, så får jeg procenter!

Wow. Hvis bølgerne går højt, forestiller jeg mig det måske, måske kan føre til at jeg tjener $ .10 på det i løbet af et år. Men nu fik jeg lyst til at prøve hvordan sådan noget fungerer. Og jeg føler mig overbevist om - siden jeg ikke tror der bliver tale om formuer - at jeg kan holde mig fra at rose bøger, bare for at "sælge" flere.

Jeg tror så jeg tager en nat mere uden at gå i byen - nu har det ventet så længe, og vil gerne være sikker på jeg kommer helt ovenpå. Tilgengæld tror jeg så jeg rent faktisk ville arbejde med nogle computerting i nat. Har helt lyst til det!

Og så i øvrigt mærkeligt at vågne første januar uden tømmermænd?! Sent, ganske vist, men ingen tømmermænd!

Anyway, Godt Nytår til alle, her hvor nytårsdag snart rinder ud.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: