Leoparddrengens
Public Key

mandag den 28. december 2009, kl. 01.13

Misundelig

Min far og min søster skal ind og se Avatar i morgen. Jeg bliver misundelig - tænk at skulle til Pandora for første gang!

Men nu nævner jeg så min søster, og så må jeg næsten præsentere hende lidt mere - for jeg tror ikke jeg har nævnt hende her på bloggen før.

Mit forhold til hende er lidt ambivalent. Ikke det - jeg elsker hende bestemt, og har intet at udsætte på hende. Men det er nok ikke et normalt bror/søster forhold.

Det er nemlig sådan at i 24 år var jeg den yngste af 2 brødre - ikke andre søskende. Da min far pludselig en dag bekendtgjorde at hans daværende kone var gravid, med det der altså blev til min søster. Så man må sige at der er noget af en aldersforskel. Og i hvor meget vi har set til hinanden med videre føles hun på mange måder mere som en niece, eller måske kusine. Men hun er altså min teenage søster.

Som i morgen skal se Avatar med min far. Jeg misunder dem.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: