Leoparddrengens
Public Key

søndag den 18. oktober 2009, kl. 22.00

Arrgh!

Jeg havde i dag satset på at lave efterårsferiens toppunkt med en dag i Tivoli. Men på en eller anden måde skulle det altså ikke være sådan.

Egentligt havde jeg tænkt mig det i fredags, men da regnede det jo, så jeg udsatte det. Til idag, sidste chance.

Jeg var lidt i tvivl om hvor mange forlystelser vi skulle i, især den yngste og jeg. Men jeg tænkte at der ikke skulle være smalle steder, så investerede i et Turpas til begge drenge, og nogle billetter til mig selv.

Desværre havde jeg gjort regning uden yngste - for han skulle eddermame ikke nyde noget af de der forlystelser; som han, vistnok noget inspireret af Tivolis TV-reklamer havde en idé om var uhyggelige. Han plejer ellers ikke at være sart, men det var han gudhjælpemig i dag.

Så han ville ikke prøve noget som helst - hvilket jo så gjorde at jeg heller ikke kunne, for man lader jo ikke en 4-årig være alene. Og den ældste ville ikke alene.

Hårdt presset var den yngste til sidst med på at prøve Veteranbilerne - og var da også glad for det bagefter.

Og den ældste fik en tur i de små flyvemaskiner - der ville den yngste ikke med "fordi de fæøj for hurtigt". Han fik dog lyst da han så sin bror "flyve" rundt i maskinen, så de stillede sig begge i kø bagefter til en ny tur. Men lige da de skulle til at ind, kom de op at skændes om hvem der skulle sidde forrest, og så ville den yngste ikke alligevel. Så den ældste tog en solotur mere - og da han kom ned igen fik den yngste endnu et vredesanfald, fordi han var lige ved at se på noget andet, og blablabla.

Og den ældste skældte mig hele tiden ud over at vi ikke gjorde det i torsdags (så der havde været færre mennesker - der var godt nok også mange, men det havde jeg også regnet med) - i torsdags hvor vi ikke kunne.

Så skred vi. Pris for Turpas som stort set ikke blev brugt (og kun til de i forvejen billigste forlystelser): kr 340; pris for billetter til mig som slet ikke blev brugt: kr 100. Men vi blev da dejlig kolde, og fik stået en del i kø til ingenting.

Næste gang gider jeg sgu ikke Turpas, tror bare jeg bruger de samme penge til at proppe i spillemaskiner. Så er det godtnok bare som at være hjemme for dem, men de er da i det mindste glade.

Den ældste var forståeligt nok noget negativ over dagens forløb. Det var jeg egentligt også, men formåede sådan set at holde et rimeligt humør.

Vi gik så på Burger King - det havde jeg mere eller mindre lovet, og skulle lissom også være en del af en special-dag. Men humøret hos drengene var selvfølgelig ikkke det bedste, så da vi kom ind kørte den på brok over hvor mange mennesker der var. Og sidenhen over at det tog så lang tid for mig at skaffe et par Kid's Meals. Og over at han stadig var tørstig, efter den ældste drak sin mælk i løbet af no time.

Og brok brok.

Og så ellers hjemad. Hvor den yngste naturligvis, for at runde en storartet udflugt perfekt af, tissede i bukserne lige inden vi kom hjem.

Pragtfuld tur - kan ikke vente til næste gang. (Jeg har vist dog lært en lektie: det er nødvendigt med mindst en mere voksen, så det er muligt at splitte sig op.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Ja, undskyld jeg griner, men nogle gange er børn bare så urimelige, at det nærmer sig det morsome. Synes I øvrigt også, at Tivoli sucks for børn under 10 år.

PS. Børn efterligner de voksne... hvem I børnenes omgangskreds er en brokkerøv... jeg kan ikke forestille mig, det er dig?

Leoparddrengen sagde ...

Hvad angår Tivoli har jeg aldrig brudt mig specielt meget om stedet - jeg er meget mere til Bakken.

Men man kan jo ikke komme uden om at Tivoli har været smarte med deres efterårs/juleåbninger - selvom jeg næsten altid kommer til at bande stedet langt væk.

Angående brok - det tror jeg hellere jeg må lade være at gå i dybden med. Det kunne komme til at lyde som brok, og den slags gør jeg jo ikke ;)

Steen AA sagde ...

Selv uden at gå i dybden kan man jo sige meget...