Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 24. oktober 2009, kl. 21.22

Fæjm!

Så så jeg for første gang i aften et afsnit af TV2s Store Drømme. Jeg havde jo læst at den vist ikke var det store hit - og har jo selv brokket mig lidt over spots tidligere.

Men nu har jeg altså selv kunnet konstatere hvad det er. Og, ja, det er et forsøg på at lave en dansk udgave af Fame. Man kunne forvente at et sådant forsøg let ville komme til at fremstå som utrolig utroværdigt - og det lever serien helt op til.

Selvfølgelig gør det den ikke mere troværdig, at karaktererne er fuldstændig endimensionelle. Ellers er manuskriptet meget godt, hvis man ikke har noget i mod klichéer.

Der hvor jeg virkelig synes serien er utolig er i valget af kostumer - vi er i totalt 80-pastel helvede. Og så er serien også udstyret med makeup-artist med sine helt egne meninger om hvordan den slags skal se ud.

Så på den måde kan det være interessant nok at følge.

Ellers minder den mig mest om en græsk film jeg så som ung på en udendørsbiograf på Kos i Grækenland. Der var virkelig tale om store stjerner - hvis man altså kiggede op i himlen.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: