Leoparddrengens
Public Key

mandag den 19. oktober 2009, kl. 09.08

Interessant poll

På nyhederne.tv2.dk er der idag en lidt pudsig poll. Spørgsmålet er Har du nogensinde været i fængsel?, og svarmulighederne er
  •  Ja
  • Nej
  • Kan ikke huske det
Min første tanke var, at det var da lidt mærkværdigt, hvis man ikke kunne huske man havde været i fængsel. Men efter lidt tid erkendte jeg, at det måske er meget normalt ikke at kunne huske det - jeg har selv en ret god hukommelse, og kan indimellem blive overrasket over når andre ikke kan huske ting.

Det jeg så ikke kan lade være med at spekulere på er, hvor mange af de som svarer Nej, som svarer fejlagtigt - ikke fordi de lyver, men fordi de ikke kan huske de har været i fængsel.

Og jeg undrer mig endnu mere over, hvis nogen svarer de ikke kan huske det - hvordan ved de så de ikke kan huske det? Går man bare ud fra, jamen - det kan da godt være jeg har været i fængsel, måske, men jeg kan altså ikke lige huske det?

Men det er vel som sådan meget sandfærdigt - man kan vel som sådan ikke vide, om man har siddet i spjældet og har fortrængt det. Så nu er jeg endt op med selv at svare at jeg ikke kan huske det. Det er vi p.t. 5% som ikke kan.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: