Leoparddrengens
Public Key

mandag den 19. oktober 2009, kl. 23.42

Forvirrende overskrift - skuffende artikel

Jeg blev noget forvirret over en artikel på nyhederne.tv2.dk i dag, jeg syntes ikke rigtig artiklen passede med det jeg forventede. Først senere gik det op for mig hvad der egentligt stod - og det var (for en gangs skyld) ikke fordi webredaktionen som sådan havde kludret i det.

Overskriften lød: Kendte til kamp mod fejl og løgn

Og jeg fik det indtryk at der var oprullet en eller anden form for yderligere skandale, sandsynligvis i Gade-Gate, eller måske i Klimaministeriet. Jeg havde svært ved at gætte præcis hvordan det var slemt at nogen kendte til en kamp mod fejl og løgn, men min forventning var stor da jeg klikkede mig ind.

Og blev noget skuffet da det bare handlede om nogle tudefjæser (Anders Bircow), som godt kan lide at være i medierne, men ikke altid kan lide hvad der bliver skrevet. Og derfor nu har lavet en hjemmeside, hvor de selv kan give deres version.

Men jeg havde virkelig svært ved at se, hvordan overskriften passede på den forventede skandale.

Et par timer senere, da jeg så overskriften igen, gik det op for mig: det var ikke kendte som i viden, men kendte som i kändis.

Og så giver det jo pludseligt mening. Jeg ville nu stadig hellere have læst den anden artikel.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: