Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 21. oktober 2009, kl. 04.13

Tip til at slikke røv

De fleste er nok bekendt med fisse-slikningsteknikken, hvor man slikker formen af alfabetets bogstaver for at holde det varieret. Især efter at Casper fortalte Frank om teknikken i Klovn.

Det er gået op for mig, at de som bruger den teknik* kommer lidt til kort når avancerer til området omkring anus - og det er jo lidt synd for dem, for man kan bruge næsten samme teknik, med en lille (indlysende) modifikation.

Hemmeligheden er, at man skal slikke alfabetet med små bogstaver.**


* Det er jo ikke en teknik jeg selv bruger; hvis jeg skal være helt ærlig finder jeg den lidt primitiv. Jeg foretrækker selv at slikke elskovs-haiku på old-japansk, skrevet i kanji. Men det ene kan sikkert være ligeså godt som det andet.

** Jeg ved godt at små bogstaver egentligt bør betegnes minuskler for at typografer finder det korrekt, men så er der ikke mange der forstår det. Og i denne sammenhæng ville det da blive helt misforstået. Folk ville tro jeg prøvede på at lave et ordspil omkring noget med mini-muskler, men det kunne jeg aldrig finde på.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: