Leoparddrengens
Public Key

søndag den 6. september 2009, kl. 22.52

Forbud mod tvungen påklædning


Socialdemokraterne har åbenbart fået hovedet ud af røven, og vil nu ikke stemme for et burkaforbud. Ikke fordi de ikke har lyst, men fordi det er imod Grundloven.

Well, det er vel stadig bedre end ingenting; de erkender de har lyst til at være udemokratiske, men har fundet ud af de ikke må. Thank god for small favors.

I stedet vil de så fremsætte et forslag der gør det strafbart at tvinge andre til at bære religiøs påklædning. Og det er jo fint nok - bortset fra jeg ville gætte på det allerede er dækket, det er de fleste former for tvang mellem voksne mennesker.

Men hvis de har fundet et hul i loven, som tillader et menneske at tvinge et andet til at bære bestemt tøj (af religiøse årsager), så er det da fint at få stoppet det. You go, girls!

Men med situationen som den er i øjeblikket skal det blive rigtig morsomt med alle de folkekirkepræster, som vil lægge sag an mod staten, fordi de bliver tvunget til at gå i præstekjole når de skal prædike. Det skal nok blive sjovt...

(For ikke at tale om de nudister, som mener love om tvungen påklædning af en eller anden form har rod i historien om Adam & Eva / Arvesynden, og demed er religiøst funderet, og ethvert påbud om at være påklædt således er religiøst funderet og ulovligt...)Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Hvis hele denne sag ikke var så pinlig, ville de socialakrobatiske øvelser på gulv være hysterisk morsomme. Nu kæmper man blot med at flå tåneglene op af gulvbrædderne.

Leoparddrengen sagde ...

Udmærket beskrivelse!