Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 12. september 2009, kl. 02.35

En kedelig mellemvej

Jeg valgte så at gå på Amigo - men uden tanker om dans, og i ganske civilt tøj. Det var de selvfølgelig skuffede over, men hjertet og især kroppen ville ikke være i det hvis jeg forsøgte. Og så skal man ikke. Eller jeg skal ihvertfald ikke.

Men fik spurgt om der var nogen piger der havde spurgt efter mig, som for at komme i kontakt med mig. Det var der ikke. Fortalte hvorfor jeg spurgte, og han havde bemærket the lady in question og mig for to uger siden. Men altså ikke siden. Så det bliver vist ved den hvide pind.

Så købte et par øl i den nærliggende døgner, som jeg nu drikker mens jeg surfer inden jeg sover. Og satser på god 40-års fest i morgen.

Yeah. Eller noget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: