Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 12. september 2009, kl. 16.21

Et andet problem ved tvivlsomme pizzaer.

Som nævnt var jeg - og andre - ikke ganske tilfreds med kvaliteten af forstadspizzaer igår. Men et andet problem var så, at en af medspillerne havde bestilt med hvidløg & chili. Hvilket blev leveret i form af olier. Hvilket gjorde at han klagede en del ove den der totalt smattede pizza han modtog.

Men det var ikke det eneste problem ved det. For det var åbenbart den nederste pizza i stakken på seks, som vi hentede. Og vi var i bil, for sådan gør man i forstæderne. Og jeg kørte jo shotgun, og var derfor den der sad med pizzaerne. Hvorfor det var mine bukser det der chili- & hvidløgsolie trængte igennem til, da det var gået gennem pizzabakken.

Hvilket jeg først opdagede senere på aftenen, da jeg bemærkede en ret stor olieplet på mit ene lår.

Nu håber jeg bare de der enzymer der er i vaskepulver elsker chili- og hvidløgsolie!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: