Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 8. september 2009, kl. 08.19

Halal-søgning

Jeg læste lige på dr.dk om en ny søgemaskine, som kun skulle levere halal-resultater, og endvidere advare synderen om at han/hun er på vej ud i noget snavs, hvis man kommer til at søge på noget haram.

Det måtte jeg prøve! Så jeg gik flux ind på imhalal.com og søgte på cunt. Det gav mig en niveau 3 advarsel, og spørgsmålet om jeg nu virkelig var sikker på jeg ville det der. Det var jeg, men der var tilsyneladende ingen måde at gå videre fra en niveau 3'er.

Så prøvede jeg at søge på pussy i stedet. Det var åbenbart mere acceptabelt, og gav mig kun en niveau 2'er - og her måtte jeg gerne fortsætte. Så det gjorde jeg. De første svar der dukkede op var Google og Yahoo. Ellers synes jeg godt de andre resultater kunne føre til noget snavs, men man var selvfølgelig også advaret.

Dog må siges, at det resultat med et billede af en "Wet Pussy" rent faktisk indeholdt et billede af en som prøvede at få sin kat i badekarret. Stakkels dyr da!

Så prøvede jeg at søge på fisse - og det er altså åbenbart ikke fint nok til overhovedet at give en advarsel. Men resultaterne var heller ikke gode, man fandt mest amerikanere som gik rundt med det gode navn Fisse. Man skulle langt ned før man fandt noget med den danske betydning.

Konklusion: er ikke sikker på man kan regne med at ting er helt halal, men ingen tvivl om man lægger forhindringer for sig selv, i forhold til hvis man bruger Google. Det tror jeg imidlertid også man gør med andre søgninger; især fordi man ikke kan bruge "back" knappen til at vende tilbage til en søgning efter et forkert resultat. Det ville ihvertfald få mig til at synes den var lidt vel haram.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: