Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 8. september 2009, kl. 19.58

Hallo... halloooo

Damned! Så er mikrofonen på min mobil strøget, fandt jeg ud af da jeg prøvede at ringe op for lidt siden. Og da jeg efterfølgende prøvede igen til et andet nummer, for at finde ud af om det var min telefon problemet var med.

Det var det!

Så måtte jeg jo sende nogle forklarende sms'er. Og nogle mails der advarer folk mod at ringe til mig.

Og så skal jeg på mobiljagt. For en måned siden ville jeg nok have benyttet lejligheden til at købe en android-telefon, men med upcoming lindtægtsnedgang bliver det vist en mere prisbevidst model. Især fordi det opkald jeg lavede, handlede om jeg kunne få én til at hjælpe med at tage mine mål - med andre ord tror jeg nok jeg kommer til at købe jakkesæt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: