Leoparddrengens
Public Key

søndag den 9. august 2009, kl. 19.08

Se dog lidt positivt på det

Nu breder der sig almindelig forargelse over de her irakere som udover at modtage fine frihedspriser, også modtager førtidspension med videre, mens de er generaler og hvad ved jeg i Irak.

Og det er da også fy på den måde at snyde både SKAT og de sociale myndigheder. Men jeg synes da også man skal se lidt lyst på det: det viser jo, at selvom man altså erklæres egnet til førtidspension, er der altid en vej tilbage.

Så jeg synes de sociale myndigheder her i Danmark burde overveje om det ikke var et rehabiliteringstilbud man skulle tage alvorligt, og udbrede lidt mere: en rask lille genoptræning/omskoling med efterfølgende tilbud som oberst/general/hærchef/minister i det befriede Irak. Og Afghanistan kan vel også bruges.

Eller hvad med politichef i Iran - de kan nok altid bruge en mere, dér? Eller hvad med Nordkorea - de har efter sigende brug for alt, og vil gerne have deres forhold normaliseret. Og hvad kan være mere normalt end hvis nogle danske rehabiliterede førtidspensionister kommer i regering med Kim Jong-il. Så kan de hænge ud og se lidt videofilm sammen.

Jeg havde aldrig rigtigt overvejet det der med at befrielsen af Irak i virkeligheden var et socialt rehabiliteringsprojekt, men det er vel ikke så underligt at Anders Fogh Rasmussen ikke kom med den rigtige forklaring i sin tid - så var han bare endnu mere blevet beskyldt for at have en socialdemokratisk dagsorden. Så man måtte finde på den der med masseødelæggelsesvåben, og at Saddam-drengen ikke skulle trække FN rundt ved næsen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: