Leoparddrengens
Public Key

mandag den 10. august 2009, kl. 21.59

Hvor mange gør egentlig det?


Når man køber frosne fritter eller lignende til tilberedning i ovn, står der som regel at man skal lægge dem på bagepapir, og vende dem efter ca 10 minutter.

Og så spekulerer jeg på - hvor mange gør egentlig det med at vende dem? Jeg ved, jeg gjorde det første gang jeg havde købt sådan nogen, da jeg dengang var ganske uerfaren med mad, og fulgte instruktioner slavisk. Men jeg fandt ud af det var et håbløst projekt, og umuligt at holde styr på hvad der var vendt, og uhyre besværligt, og halvdelen af fritterne risikerede at ryge på gulvet.

Og resultatet bliver ikke synderligt forværret af ikke at vende dem - så: er det bare én eller anden practical joke pommes frites producenterne er blevet enige om, eller hvad?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Catman sagde ...

Du opdagede slet ikke det skjulte kamera der optog dig da du rent faktisk vendte alle pommes fritterne? :)

Kender godt til forvirringen, men tror det skyldes at man har ville sikre sig mod retsager.

Har også undret mig over hvorfor i alverden man skal dreje sin færdigret efter halvdelen af tiden inde i mikroovnen. Jeg troede ligesom det var det den der drejeplade var til.

Leoparddrengen sagde ...

Oh, crap - så nu cirkulerer der en video rundt på nettet af mig, mens jeg står og dummer mig ved ovnen? Nå, håber bare det var fra en god vinkel i det mindste...

Omkring mikrobølgevendingen: jeg ved ikke - måske findes der ovne uden drejeplade? Eller også er det en service: de tænker måske, at de som lever af færdigretter sikkert trænger til motion; og det får de så ved at de er nødt til at rejse sig for at gå hen og dreje rundt på maden?