Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 12. august 2009, kl. 17.03

Svineinfluenza, dehydrering eller dårlige deller?

Ach, siden frokost i dag har jeg haft det ganske underligt. Fik fiskefrikadeller med remou i kantinen, så havde i første omgang mistanke til dem. Men fra rumlen i mave er det nu mere ovre i knaldende hovedpine, og generelt ikke væren på nogen top.

Og hvorfor fortæller jeg så det? Tja, det er vel til dels mit mande-ynkeklynke gen (som jeg ellers ikke synes er specielt udpræget), og jeg har ikke lige andre at klynke til end jer. Og så til dels så I kender forklaringen hvis jeg ikke kan finde på nogle intelligente, morsomme, oplysende eller bare nogle af de sædvanlige kedelige indlæg i aften.

Måske jeg bare skal gå tidligt i seng? Der er jo godt nok noget med en fodboldkamp, men jeg kan altså ikke rigtig komme op at køre over en venskabskamp; selvom der var imponerende mange i chilenske landsholdstrøjer og sydamerikansk udseende i byen idag.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: