Leoparddrengens
Public Key

fredag den 26. juni 2009, kl. 23.14

Blodtyper

Har lige set 6. afsnit af Terminator: Sarah Connor Chronicles. Faktisk et ret dårligt afsnit; ellers synes jeg faktisk serien har været ganske udmærket, men det falder ret meget sammen i det afsnit. Jeg håber det var en enkelt smutter.

(Men det er altså under alle omstændigheder forvirrende at se Brian Austin Green som Derek Reese - hvad helvede laver David Silver i Terminator?!)

Anyway - en fejl der virkelig irriterede mig i dette afsnit: Derek Reese skal have en blodtransfusion. De foreslår Sarah Connor som donor, da hun har blodtype 0 Rh-. Den som kan doneres til alle.

Men den er altså ikke god nok her, det skal være Reese's egen, den meget sjældne AB Rh-. Hvorfor Sarahs ikke kan bruges får vi ikke forklaret.

Men John Connor melder sig jo som donor, og mod alle odds viser det sig at han også har AB Rh-, og således kan transfusionen gå i gang.

Problemet er bare, at det ikke er mod alle odds, det er umuligt, hvis iøvrigt Sarah er John's mor (og hvis hun ikke er det hænger ingenting sammen mere): En med type 0 kan aldrig få et barn der har type AB. Det kan kun blive enten A eller B (eller 0).

En detalje? Sure! Nørdet af mig at gå op i? Sure. Men de gør bare så meget ud af det med den blodtype, at det er superpinligt ikke at få den på plads.

Og symptomatisk for alle de andre problemer der var i afsnittet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: