Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 23. juni 2009, kl. 08.36

Herligt, så behøver man ikke det... not!

Så kom vi ned til børnehaven her til morgen. Der hang en seddel på døren: "Grundet Skt Hans-fest skal børnene ikke have madpakke med tirsdag."

Det er jo dejligt når der er sådan en dag, hvor man ikke behøver lave madpakke. Men det ville jo være endnu mere herligt, hvis de satte sedlen op i tide, så man var klar over det - og ikke lige havde stået og lavet den!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Fnis. Totalt tjekket børnehave! Hos os er det forældrene der glemmer ALT om smør-selv-dage (de dage hvor de smører i børnehaven), udklædningsdage, legetøjsdage, gløgg-hygge. You name it - we forgot it!

Leoparddrengen sagde ...

Ja, den kender jeg godt den med at glemme. Er ikke altid helt sikker på om det er forglemmelse eller fortrængning (juleklip for eksempel...)

Skal heller ikke afvise at jeg ikke havde glemt det, hvis jeg var blevet præsenteret for sedlen.

Og skal jeg være helt ærlig kan jeg ikke afvise sedlen var oppe i går eftermiddags; men når man afhenter sovende barn ved bussen for man den jo ikke at se. Så er det de plejer at sige noget, men næh...

Nå, men fik smækket madkassen i køleskab hurtigt, forhåbentlig holder den sig ok til imorgen. Så får jeg da noget ud af det; og de kan jo ligesågodt vænne sig til daggammel mad først som sidst...