Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 24. juni 2009, kl. 21.47

Gløgg, anyone?


Med et halvt år til jul, kom jeg til at tænke på, at jeg måske burde se at få tømt det sidste af julekassen fra arbejdet. Der er stadig nogle bolsjer & underligt andet slik - kandiserede mandler eller sådan noget. Men jeg spiser ikke ret meget af den slags.

Og så er der en flaske gløgg essens. Det fik jeg godt nok heller ikke brugt til jul. Så det må vel være tid nu?! Jeg kan selvfølgelig gemme den til juletid, hvor der måske er en smule større chance at bruge den til noget fornuftigt - men lur mig om jeg ikke for en flaske mere ved næste julepakke... Og så står jeg pludselig med 2, og hvad er chancen for at jeg får brugt dem....?

Måske jeg bare skulle lave flæskesteg & æbleskiver til ungerne en dag, og selv sidde og pimpe sommergløgg? Men det skal måske nok lige blive lidt varmere for at det er rigtig dejligt?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: