Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 23. juni 2009, kl. 21.59

Aldrig mere en 23. juni

Ved ikke om der bare er noget med mig og Sankt Hans. Men det var ihvertfald ikke lige lykken: min mor havde småfeber og knækket en tand, så var absolut ikke til gæster - hvorfor hun ikke bare aflyste må guderne vide.

Ungerne var i løbet af no time kropumulige, og det blev bare værre og værre.

Alle Kildevældsparkens 20 kvadratmeter var omdannet til et mini-1. maj, i socialdemokratisk tilsnit. Og for adgang til hoppeborgen krævedes turpas(?!) fandt vi ud af, efter at have stået i kø i 25 minutter. Og min mor fik klaus af alle de mennesker.

Og ungerne blev helt sindssyge.

Alt i alt varede den Skt Hans 2½ time, inden jeg kastede håndklædet i ringen kvart over 8, og vi tog hjem. I rigtig, rigtig godt humør.

Nu er ungerne i seng, og jeg føler jeg er lige til Sankt Hans - hospitalet altså...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

9 kommentarer:

Annika sagde ...

Adr for en aften! Så meget for at det ikke regner hva...

Leoparddrengen sagde ...

Ja, men det skal da regne! Ved ikke hvad det er for noget, mere global opvarmning?

Og så kom der mail fra moren, der begyndte at psykologisere på det hele. Muligvis meget fornuftigt, men ikke hvad jeg gad høre i aften.

Nå, ikke noget et par afsnit af Terminator: Sarah Connor Chronicles ikke kan kurere...

kyllyan sagde ...

Naaarh, ja det kan jeg godt se. Argggh. Saa never mind at jeg har oedelagt min nylagte neglelak med akrylmaling og at jeg faktisk er smaatipsy og paa vej i seng. Jeg valgte i det mindste at oedelaegge min egen aften *helt alene* =).
Troeste-nightcap ?

ps. Ordbekraeftelse = mente (sind paa italiensk)

Leoparddrengen sagde ...

@kyllyan

Takker - har selv sørget for nightcap sammen med Sarah Connor.

Må tilstå jeg ikke helt fatter dit p.s?? Hverken isoleret her eller set i lyset af dit eget indlæg?!?

Men måske mangler jeg bare lidt nightcap og billig vin, og nogle lærrederer (*g* <-- intended)

Iøvrigt: uden jeg skal blande mig for meget meget, men networking... Inanna mød kyllyan, kyllyan mød Inanna; kyllyan er webdesigner på vej tilbage til DK. Inanna er webboss et sted (eller noget, kender ikke detaljer).

Hvem ved om nogen kender noget? (Og kan man åbne en franchise af LinkedIn?)

Annika sagde ...

Nah - jeg kender ikke nogen... eller noget. Eller i hvert fald ikke kyllyan.

kyllyan sagde ...

@leo:
Ooh, saa det hele endte godt alligevel. For at faa lov at kommentere hèr skal jeg skrive et ord. Mit ord var "mente" som betyder "sind" paa italiensk. Samaend bare dèt =).
Og tak for praesentationen!

@Inanna:
Hej, jeg hedder kyllyan paa interwebs'en men Tine IRL.
Nu kender du ihvertfald mig, networking eller ej =).

Leoparddrengen sagde ...

@Inanna

Fik vist kun formuleret mig i halve sætninger; jeg regnede ikke med i kendte hinanden (så lille er webverdenen ikke, det ved jeg). Men kyllyan er som sagt på vej til DK, men mangler nok netværk i webverdenen.

@kyllyan

Ah, så forstår jeg. Men det var egentligt også meget godt at at vide, med mente. Forbindelsen til "mental" er selvfølgelig tydelig, men har aldrig tænkt på at "have noget in mente" er det samme som "keep in mind". Og at det så også er der en "mente" i regning komme fra.

Anonym sagde ...

Øv øv.. så skulle jeg måske alligevel ikke misunde dig dine planer. ;)

Leoparddrengen sagde ...

@Belle

Narj, det gik ligesom ikke helt som jeg havde forestillet mig... ;)