Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 18. april 2009, kl. 11.26

Kong Netanyahus tale

Elskede undersåtter!

Jeg har idag i min visdom besluttet at føre vort land tilbage til den sande tro, at vi ikke længere skal besudles af hedninge og frafaldne. Dette land blev som bekendt givet til os, Guds udvalgte folk, og det har aldrig været meningen det skulle deles med andre.

Under mig, i mit vælde, skal jeg genindføre et styre som under vor elskede Kong David; vore fjender drømmer om at føre deres verden 1500 år tilbage - men for at vise dem hvem der er bedst skal vi føre vort land 2500 år tilbage! Tilbageskridtet længe leve!

Atter skal vi leve som forskrevet i 3. mosebog - så slipper vi også for alle de problemer med pre-menstruelle og menstruerende kvinder.

Jeg vil bygge det 3. tempel hvor den skide moské står idag, og opbygge et Israel større end det Kong David efterlod sig, og før de skide romere kom og ødelagde det hele. Fra Byzanz i nord til Pyramiderne i syd, fra Nilen i vest (så kan vi tale om Vestbred!) til Persien i øst skal vort rige strække sig, og Israels tolv stammer, Jakobs børn, leve i fred og harmoni med hverandre som det er blevet forudsagt.

Vendt ej længere, tøv ikke mere - jeres Messias er hos jer! Halleluja!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

Erna sagde ...

Magtliderlig?

Leoparddrengen sagde ...

Ved godt nok ikke lige hvad han er. Men noget er han. Meget.

Erna sagde ...

Arh... nu skal vi heller ikke overdrive vel? ;)

Synd du ikke kunne være der igår. Der blev ellers skålet for dig ;)

Leoparddrengen sagde ...

Narj, uhada. Man skal aldrig overdrive. Ligesom det altid er forkert at generalisere ;)

Da godt at høre der blev skålet - syntes også jeg kunne fornemme noget :) - var der godt derinde ellers, på det dér Mambo Sambo?

Erna sagde ...

Man skal jo være sød - selv imod extremistiske psykopatkandidater.


Ah det var godt du kunne mærke det. Det var faktisk rigtig godt sted. Vi fik ihvertfald danset godt igennem - en masse mennesker, der svinger deres underkroppe på meget kreative måder :). I min optik er det altid et godt tegn.

Jeg er igang med at skrive et indlæg om det, men har lige fået et anfald af rengøringsvanvid, så det kommer lidt senere.