Leoparddrengens
Public Key

søndag den 12. april 2009, kl. 06.34

Wowza da for en aften!

Det startede ellers nogenlunde så dødt som det kunne blive - da jeg ankom til Amigo ca ½3 sad der 9 mennesker og hang i baren. Jeg kørte min sædvanlige intro af, men der skete ikke en brik, så det blev til at være en opvarmining.

Troede så hele byen var helt død, men prøvede alligevel at gå på Ideal Bar. Hvor der så lige indenfor de rammer var totalt proppet, og musikken var en pudsig blanding af 20'er swing og 70'er funk. Godt at danse til - og på nær en enkelt superkegle fik jeg lov til det, og der var smukke piger - me likes you! Inklusive en pige i fantastisk outfit som jeg måtte danse med - selvom det ikke var populært hos (italiensk?) vogter.

Men blev på et tidspunkt mæt af stedet - kan ikke helt beskrive det anderledes - og gik tilbage til Amigo. Hvor der stadig var utroligt dødt af en lørdag, men dog lidt mere gang i den. Og så dansede jeg, og jeg havde en forrygende aften. Jeg sidder med flettet hår, fordi en rigtig sød pige syntes det ville være godt til mig, så det fik hun lov til at arbejde med under nogle CV Jørgensen numre jeg alligevl helst var foruden. Så føler mig hen af Princess Leia i øjeblikket.

Og fik en superdans med en flikflakkende pige til Michael Jackson's Bad. Fedt når det sker, og man kan blive udfordret, og føle man giver noget igen. (Flikflakkene kunne jeg dog ikke følge med i!)

Så alt i alt endte det med at blive en rigtig god nat - tak til alle jer der var med!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lyder slet ikke ringe.. måske skulle man tage på dét der Amigo en gang. :)

Leoparddrengen sagde ...

Det ville jeg i den grad sætte pris på. Om du giver dig til kende eller ej, ville jeg elske tanken om at du havde set mig.

I nat kan jo nås endnu - jeg kommer som Zappo, sølvdæmonen ;) - tror nok du vil kunne gætte hvem jeg er, i mængden. (Hvis der er en mængde... det var der godtnok ikke meget af i nat.)

Leoparddrengen sagde ...

On second thought - mener jo stadig hvad jeg skrev før - men kan forestille mig du vil få lidt af et chok på Amigo, da det er et af de få steder i byen hvor rygning stadig er tilladt...