Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 15. april 2009, kl. 18.59

Så er der kommet pakker

Har PostDK meddelt mig - som jeg så kan få lov at afhente på nærmeste postkontor (som jeg iøvrigt selv skal slå op hvad er for et på nettet - hvilket er nødvendigt, da PostDK vilkårligt sender mine pakker til to forskeliige posthuse).

Få lov til at afhente, hvis jeg medbringer penge til told - hvoraf en meget stor del er gebyr til PostDK for at toldbehandle sagen. Således at pakkerne ryger op i pris et sted mellem 50 og 100%.

De skriver ingen oplysninger om afsender. Den må jeg gætte mig til. Er dog ret sikker på, udfra hvad jeg skal betale, at den ene pakke er skoene - og den anden er så en af mine indtil videre hemmelige tingester. Jeg kan røbe, bare for forhåbentligt at give stof til undren over hvad det dog kan være, at ifølge PostDK vejer den ene pakke 1,1 kg, og den anden vejer 5 g.

Iøvrigt, i forhold til netindkøb og lignende fra USA, kan jeg - hvis der er mulighed for det -anbefale at bruge UPS - for godtnok skal man også betale told der, men jeg mener ikke de fortolder forsendelsesomkostninger, og man slipper for PostDKs gebyr. Og tingene ligger ikke i PostDKs lager i vilkårlig lang tid (man bliver afkrævet efterfølgende), og det går i det hele taget hurtigere. Så selvom det ofte i udgangspunktet er lidt dyrere, kan det let i længden vise sig at være billigere.

Desværre har man ikke altid valget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Jeg ELSKER pakker, ups - postdk - whatever. Bare der er pakker! Sagde hende der lige har brugt end mindre formue på sko...

Venter spændt på hvad det hemmelige indhold er. Du har da tænkt dig at afsløre det ik?

Leoparddrengen sagde ...

Jo, jeg tror nok jeg kommer til at afsløre det inden premieren. Men vil lige have alle pakkerne i hus først, ihvertfald!