Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 16. april 2009, kl. 16.39

Pakker i hus, men

Jeg kan ikke rigtigt komme til at besigtige indholdet, før ungerne sover trygt... så jeg må væbne mig med tålmodighed.

Skopakken var kommet helskindet gennem tolden, men har dog fået en større tryk undervejs i transporten. Men det skulle de jo nok kunne klare.

Den anden hemmelige pakke har tolden skullet ind og besigtige - de kunne åbenbart ikke holde snuden for sig selv, når de stod over for en lille pakke med pulver, som var sendt transatlantisk. Mærkeligt...?

Fik en del papir udleveret af postdamen, sammen med pakkerne. "Ja, der er papir for alle pengene," sagde hun venligt. Men jeg måtte tillade mig at være uening, skulle der være papir for alle pengene, skulle der være en hel del flere papirer!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: