Leoparddrengens
Public Key

søndag den 22. februar 2009, kl. 22.05

Min I'm-too-sexy-for-my-shirt-shirt

Min føromtalte sambo lavede engang en I'm-too-sexy-for-my-shirt-shirt til mig; hun fandt en ærmeløs t-shirt/undertrøje ting, og skrev "I'm too sexy for my shirt" på den, og så var den hjemme - det var netop på det tidspunkt sangen hittede, naturligvis.

Og den vakte pæn lykke - det er vist det eneste af mit tøj der decideret er blevet flået af mig (på Krasnapolsky, af betagede piger), så det gik i stykker i processen; I'm-too-sexy-for-my-shirt-shirten blev dog sidenhen repareret ved en syning - det gjorde den ikke mindre interessant med et Frankenstein-agtigt ar ned over maven.

Lidt ærgerligt at den er forsvundet - men det vil på en eller anden måde føles lidt lavt at lave en ny.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: