Leoparddrengens
Public Key

søndag den 22. februar 2009, kl. 23.27

Skælv

Jeg gjorde mig tidligere lidt morsom på islændingenes bekostning, omkring mit køb af øllen Skælv.

Det skulle jeg nok så ikke have gjort - den er simpelthen rigtig god. Den smager stort set som en af mine absolutte favoritter, Brooklyn Brewery's East Indian Pale Ale; og prisen er så lidt i Skælvs favør (BB's plejer vist at koste kr 19 for 38 cl, Skælv er kr 20 for 50 cl), tilgengæld holder Pale Ale'n nogle flere procent. Så det er jo lidt hvad man er ude efter.

Men Skælv har altså bestemt været behageligt bekendtskab, som klart kan anbefales. Man kan iøvrigt læse om bryggeriet på http://www.brugghus.is/. Men lidt imponerende at de reklamerer for websitet på dansk etiket - men sitet findes kun i en islandsk version; ikke dansk, ikke engelsk - kun islandsk. Cool.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: