Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 24. februar 2009, kl. 20.31

Analyze this

For ca 14 dage siden solgte jeg lidt mere af min sjæl til Google, og koblede Google Analytics på sitet her. Oprindeligt holdt jeg mig fra det, fordi jeg var nervøs for om jeg ville bygynde at skrive for at "tækkes" læserne, ville ihvertfald finde stil først, og finde ud af hvad jeg ville.

Havde vist ikke behøvet været så bekymret, for det er de mest uforudsigelige ting folk havner på siden af, ihvertfald hvad angår søgninger. Men det kan være ret underholdende at følge.

Noget af det som har givet flest besøg er for eksempel min lille undren over lego-world reklame - kan forestille mig der er nogle forældre der er kommet meget hurtigt væk igen.

I dag har der så været nogen inde med søgningen "er multifrugt juice fra netto usund?" - det har de nok ikke fået svar på, men har nok lært at lave en vodkasmoothie.

Så har der også i dag været en del søgning på Noomi Rapace nøgen/nude - der kan jeg (desværre) heller ikke hjælpe - håber dog selv at få noget at se på fredag...

Kender du typen varierede spørgsmål har også bragt mange hertil. Men fælles for det hele er at det virker meget kaotisk og tilfældigt, så ikke noget jeg behøvede være bange for at begynde at skrive efter.

Men der hvor der virkelig kan ses udsving, og stigende trafiktal, det er slet ikke når jeg har skrevet noget her - men hvis jeg har haft en kommentar ovre på Sus Luder's blog. Der skal lige undersøges hvem det nu var der skrev noget der; det vil nu ikke få mig til at skrive hverken flere eller færre kommentarer der eller andre steder i fremtiden.

Så alt i alt er konklusionen, at jeg nok ikke vil ændre så meget på grund af det - men at det er et ret underholdende værktøj, som om ikke andet kan vække en hvis undren i én indimellem - f. eks. spørgsmålet, som også har været brugt som google søgning: "hvad gør det når man cloner ed dvd" - og det kan man jo så tænke lidt over.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: